Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Ne Konstrüksiyonlır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, katı esinti koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu münasebeti mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın mevla evetğu düzlük ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi hava anında bapnın mümkün olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapları özellikle yangın esnasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile lüzumlu mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir başka ilke ise emniyet adına ihtiyaç mahsus şihandan contalardır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam skorsı 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Bapnın güzel duyu binası ve istem edilen aksesuarların tasarrufı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü bar kilit yangın kapısı sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından emniyetli olunmalıdır.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla modern binalarda kullanılır.

Mono blok gövde strüktürsı dizi sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin bâtıninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapıları tasarruf alanına bakarak, rengine gereğince evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması zirdaki gibidir

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page